Blue Flower

 

We beginnen de behandeling met een heerlijk aangenaam warm voetenbad om de voeten en onderbenen te ontspannen en de doorbloeding te stimuleren. Het voetenbad bevat een zuivere zeep en duurt enkele minuten.

Na het voetenbad worden de voeten afgedroogd en ingewreven met een scrub. Deze scrub verwijderd de dode hoorncellen van de voet. Na het scrubben worden de scrubrestjes van de voeten verwijderd met een warme vochtige doek.

 

 

Als de voeten weer droog aanvoelen is het tijd voor de foot-care mousse die de hoornhuid veerkrachtiger maakt, wat een heel aangenaam gevoel geeft. 
Deze mousse wordt over de voet verdeeld waarna de voet wordt ingepakt in een plastic zak met eromheen een "badstof schoentje". Dit geheel blijft 10 minuten om de voet zitten.

 

 

 

 

Na deze behandeling volgt het paraffine bad.
Een paraffine bad is een warme was waarin men voorzichtig 3 maal de voeten dompelt. Na het indompelen wordt de paraffine droog (denk maar aan kaarsvet wat eerst vloeibaar is en dan opdroogt)
Paraffine heeft bewezen werkzaam te zijn bij verschillende huidaandoeningen, zoals droge voeten en wintereczeem. De paraffine verzorgt en voedt uw voeten zodat zij weer als herboren aanvoelen.
De werking van paraffine is te vergelijken met de sauna; door de warmte openen de poriën zich en wordt de huid zichtbaar en voelbaar gereinigd. De verzorgende eigenschappen van paraffine maken de voeten weer soepel en glad.

 

 

 

 

Hierna wordt er een plastic zakje om de voeten gedaan gevolgd door badstof "schoentjes".
Deze blijven ongeveer 20 minuten zitten. Dan wordt de paraffine verwijderd en uw voeten voelen heerlijk zacht aan!!